България

България е разположена в Югоизточна Европа, на Балканския полуостров. Уникалното съчетание на море, планина и реки с екзотична растителност, предоставят разнообразни възможности за развитие на туризъм. Тези дадености превръщат България в една от най-предпочитаните дестинации за инвестиции в недвижима собственост в последните години.

 

Българското Черноморие

Искрящо слънце, нежен бял пясък, спокойно море, живописни пейзажи и безброй възможности за забавление - Българското Черноморие предлага незабравими моменти даже на най-претенциозните туристи и инвеститори.

Бреговата линия е с обща дължина 380 км - с просторни плажове, минерални извори и зелени гори на север и романтични заливи, пясъчни дюни и море, което остава топло даже през есента, на юг. Великолепната природа по черноморието е съчетана уникално с богатото историческо и културно наследство на страната.

 

България – Несебър

Несебър-древен и млад, перлата на южното черноморие.

Един от най-древните градове в Европа, известен с античните си паметници, с прекрасна средновековна и възрожденска архитектура. Старинната част на гр. Несебър е обявена за паметник на културата от ЮНЕСКО. Градът е истински музей на строителната традиция в нашите земи, с над 20 забележителности. Тук са запазени ценни паметници от всички епохи на неговото хилядолетно съществуване - стари крепостни стени от Римската епоха и Средновековието, византийски и старобългарски църкви, старинни къщи от XVIII и XIX век. Днес, Несебър е древен и млад, перлата на южното черноморие, райско кътче, щедро надарено от природата и историята, което го прави уникален и живописен. На фона на прекрасната антична атмосфера се открива неповторима възможност за отдих и атракции.
Посещаван от 1 млн. туристи годишно.
Чудесно съчетание на море и планина.
С най-добрите плажове в страната – красиви пясъчни дюни широки на места от 100 м и дължина 6 км.


Прекрасен целогодишен климат (умереноконтинентален). Средни температури през летния сезон:

Екологично чист район, с запазено екологично богатство.
Разположен  в южната част на Българското Черноморие, на 25 км от гр. Бургас и на 18 км от международно летище Сарафово.